Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Film: Jackie

Film: Jackie Datum:
Tijd: 20:30 - 22:00
Locatie: Drommedaris,
Website: www.cinemaenkhuizen.nl Film: Jackie

Meer informatie over "Film: Jackie"

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van Jackie Kennedy.

De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen.

De regie is in de handen van de veelgeprezen cineast Pablo Larraín, die eerder hoge ogen gooide met NO (2012) en recentelijk Neruda (2016). Natalie Portman is genomineerd voor een Oscar voor haar rol.

 

 

Overige data

DatumTijd

Adresgegevens

Cinema Enkhuizen
Paktuinen 1
1601 GD, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.7007987, 5.2929543

Terug naar het agenda overzicht