Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Kinderinloop 5 t/m 9 jaar IJsselzand

Kinderinloop 5 t/m 9 jaar IJsselzand Datum:
Locatie: IJsselzand,
Website: www.welwonen.nu Kinderinloop 5 t/m 9 jaar IJsselzand

Meer informatie over "Kinderinloop 5 t/m 9 jaar IJsselzand"

Vanaf vrijdag 18 november is er in tienerhonk en buurthuis IJsselzand iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur een speciale kinderinloop voor 5 tot 9 jarigen. De kinderen die willen spelen, tekenen of spelletjes doen met hun leeftijdsgenootjes kunnen gratis naar binnen.

Jeugdbelangen en het welzijnswerk van Welwonen hebben de handen ineen gestoken; vrijwilligers van beide organisaties organiseren de inloop samen. 

Dit doen ze omdat ze het belangrijk vinden dat jonge kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen in een veilige, betrouwbare omgeving. De vrijwilligers van Jeugdbelangen en Welwonen organiseren tijdens de inloop ook af en toe een activiteit, bijvoorbeeld knutselen of bakken. Hiervoor wordt dan een kleine bijdrage gevraagd. Uiteraard worden de kinderen hierover vooraf geïnformeerd. 

Inschrijven
Kinderen die voor het eerst komen moeten gebracht worden door hun vader, moeder of verzorger. Van de vrijwilligers krijgen ze een inschrijfformulier om in te vullen, zodat de contactgegevens en eventuele bijzonderheden van het kind bekend zijn en de vrijwilligers altijd contact kunnen opnemen met het thuisfront.

Het inschrijfformulier staat overigens ook op de facebookpagina van Tienerhonk IJsselzand en is op te vragen via info@jeugdbelangen.nl.

Overige data

DatumTijd

Adresgegevens

Welwonen
Anjerstraat 1
1602 XZ, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.711809, 5.2838006

Terug naar het agenda overzicht