Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Gitaar: Gregorio Moya en Huib Wilkes

Gitaar: Gregorio Moya en Huib Wilkes Datum:
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: Gitaarsalon,
Website: www.gitaarsalon.nl Gitaar: Gregorio Moya en Huib Wilkes

Meer informatie over "Gitaar: Gregorio Moya en Huib Wilkes"

Gregorio zingt reeds vanaf  zeer jeugdige leeftijd in de peña flamenco (flamenco club) van zijn dorp Argamasilla de Alba. Zijn eerste leermeesters zijn Alejandro Torres en de gitarist “El Niño la Era” die hem doen groeien als flamenco artiest.

Bijzonder blij zijn wij ook met de begeleiding van de ‘Godfather’ van de Nederlandse flamenco gitaar: Huib Wilkes bijgenaamd El Payo Humberto.
 
In 2008 en 2009 wint Gregorio twee prijzen tijdens het nationale concours van Calaspara. Een voor de basis flamenco gezangen en de ander voor gezangen in de stijl van Málaga. Gregorio zingt samen in vele flamenco peñas en festivals samen met vele grote flamenco zangers. Gregorio is de sterartiest van een flamenco groep genaamd “Gregorio Moya y su grupo” die optreden in vele festivals en voor televisie samen met grote artiesten als Antonio Carrión, Paco Cortés,El Polaco, El Cabrero,Manuel Gerena,Miguel de Tena e.v.a.

Hij reist ook naar Guinea Ecuatorial met de gitarist Niño la Era en treden daar op in de hoofdstad Malabo voor de zittende president. In 2016 ontvangt Gregorio nog een premie van het nationale concours van Valdemoro en tevens de eerste prijs van het flamenco XXVI flamenco festival in Lorca. Hierdoor wordt hij geselecteerd voor het beroemde “Concurso national de arte flamenco in Córdoba” in november voor het jaar 2016.

Adresgegevens

De Gitaarsalon
Westerstraat 217
1601 AH, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.7021997, 5.281175

Terug naar het agenda overzicht