Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Rundfunk - Wachstumsschemerzen (try-out)

Rundfunk - Wachstumsschemerzen (try-out) Datum:
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: Het Postkantoor,
Website: www.hetpostkantoor.info Rundfunk - Wachstumsschemerzen (try-out)

Meer informatie over "Rundfunk - Wachstumsschemerzen (try-out)"

Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet. 

Na de succesvolle televisieserie is Wachstumssschmerzen de eerste voorstelling van het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde). In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Rundfunk is bekend van de gelijknamige 3LAB-serie die zich afspeelt op een fictieve middelbare school. Het absurdistische programma heeft in korte tijd veel trouwe fans aan zich weten te binden. Vooral onder jongeren is de serie populair.

In de serie is eigenlijk alles grof, fout, kinderachtig en politiek incorrect. Rundfunk is Toren C op de middelbare school. - De Volkskrant.

Prijs: € 19,50 (incl. pauzedrankje)

Adresgegevens

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
1611 AA, Bovenkarspel
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.6977783, 5.2357355

Terug naar het agenda overzicht