Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Workshop: Chinees koken

Workshop: Chinees koken Datum:
Tijd: 16:30 - 20:00
Locatie: Buurthuis IJsselzand,
Website: www.welwonen.nu Workshop: Chinees koken

Meer informatie over "Workshop: Chinees koken"

Op woensdag 15 november van 16.30 tot 20.00 uur is er een workshop ‘Puur Koken’ in buurthuis IJsselzand in de Anjerstraat. Dit keer wordt er Chinees gekookt. Er kunnen maximaal 15 mensen aan meedoen. De kosten zijn € 5,00 per persoon. De koffie en thee zijn gratis.

Reina Ras, Lonneke den Hartog en Stella Quasten organiseren de maandelijkse kookgroep Puur Koken. Ze houden van koken en vooral van lekker en gezond eten.

Aanmelden
Bij ‘Puur Koken’ werk je naar keuze mee aan de bereiding van een voor-, hoofd- of nagerecht. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 13 november via e-mail naar ijsselzand@welwonen.nu onder vermelding van naam en telefoonnummer en of je een voor-, hoofd- of nagerecht wilt maken. Bij minimaal vijf deelnemers gaat de workshop door. Bellen mag ook. Margreet Loots is bereikbaar op 06-83105595. 

Adresgegevens

Buurthuis IJsselzand
Anjerstraat 1
1602 XZ, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.711809, 5.2838006

Terug naar het agenda overzicht