Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Maartje & Kine - Vibrato (try-out)

Maartje & Kine - Vibrato (try-out) Datum:
Locatie: Cultureel Centrum Drommedaris,
Website: www.drom.nl Maartje & Kine - Vibrato (try-out)

Meer informatie over "Maartje & Kine - Vibrato (try-out)"

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Entree € 12,50.

Adresgegevens

Cultureel Centrum Drommedaris
Paktuinen 1
1601 GD, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.7007987, 5.2929543

Terug naar het agenda overzicht