Agenda

Kies de periode om uit te printen:


Print kalender

Marco Lopes - Moedt

Marco Lopes - Moedt Datum:
Locatie: Het Postkantoor,
Website: www.hetpostkantoor.info Marco Lopes - Moedt

Meer informatie over "Marco Lopes - Moedt"

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten. U kunt de serie bestellen op de website van Het Postkantoor.

In 2016 was Marco Lopes finalist van het Leids Cabaret Festival. De plaatsing van zijn grappen vond de jury perfect en zijn uitstraling noemden ze charismatisch en charmant: een cabaretier om te blijven volgen, aldus de jury. Nu komt hij met zijn eerste avondvullende voorstelling naar Het Postkantoor.

Moedt gaat over de zoektocht van de man in deze tijd. Zijn we het als man even kwijt? Of stellen we ons een beetje aan? En hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? En kan Marco zich nog meten met de jongere generatie? Veel vragen, maar Marco houdt het luchtig. Die komt net terug van een retraite weekend en kan er voorlopig weer even tegenaan.

Prijs: € 17,50 (incl. pauzedrankje)

Adresgegevens

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
1611 AA, Bovenkarspel
Noord Holland, Nederland
Coordinaten: 52.6977518, 5.2357169

Terug naar het agenda overzicht